Veckans rätt - Quornsallad.  2 portioner -...

img_0754 (MMS)

Veckans rätt - Quornsallad.  2 portioner -ingredienser fördelas mellan två stora tallrikar: 2 påsar ruccola à 65 g, två händer böngroddar, två händer röd paprika och gurka blandas med två msk grön tapenade. Två avocados i tärningar, 200 g stekta quornbitar och en hand färsk koriander fördelas ovanpå. Pressa sist lite citron över och riv även lite av skalet!  Veckans tips! I sallader, och ja egentligen i måltider för övrigt också, är det viktigt att balansera med olika smaker och konsistens. Som här, krämigt från avokadon, beskt från ruccolan, surt från citron, sött från paprikan och quorn samt salt från tapenade. Undvik att kombinera alltför många ingredienser dock. /Jo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0