Rödbetsjuice med ingefära och citron
Imorse vaknade jag tidigt och har sedan haft en skön morgon inomhus och njutit av att titta ut på det fantastiska snövädret, vilken härlig vinter! Sedan har jag "juicat" lite rödbetor och i juicern åkte också lite citron och ingefära! Det var min frukost idag... blir dock snart lunch tror jag!

Ha en skön söndag!

Blueberry - detoxinspiration!
Nu har jag vaknat efter en god natts sömn...och känner mig utvilad och balanserad, allt jag inte kände igår morse när jag vaknade och knappt hade sovit på hela natten, utan istället vaknat ett flertal gånger och känt mig oerhört illamående och magen gjorde helt enkelt uppror. Dessutom lite feber på det....inget kul... men lite probiotika och ett glas ljummet citronvatten tidig morgon fick mig att må okej lite senare på morgonen:-).

Nu till en annan sorts detox...en något mildare! Haha...

Detox kan vara roligt, intressant och inte minst utrensande:-) att köra strikt under en period alternativt att hämta inspiration av i vardagen. Jag har en plan att köra en längre detox efter en särskild matsedel. Har dock inte bestämt när den ska ske ännu, inte heller vilken detoxmatsedel jag ska följa. Men ni märker det här så småningom. För lite extra detoxinspiration i januarimyset titta in på Blueberry genom länken nedan. Om du inte håller med mig om januarimys så tycker jag du bör testa ett litet tillskott av D-vitamin! Det kan hjälpa kroppen hålla sig pigg när solen håller sig borta och skiner lågt!

http://www.blueberrylifestyle.se/food-for-thought/artiklar/blueberry-detox-program/
 
Ha en skön dag!

RSS 2.0