Enligt författarna till denna bok, profess...

tziv (MMS)

Enligt författarna till denna bok, professor Richard Beliveau och doktor Denis Gingras, har intag av följande livsmedel STOR betydelse i syfte att förebygga och bekämpa cancerceller.  -Kål -Lök och vitlök -Sojabönor -Gurkmeja -Grönt te (även vitt) -Bär av alla de slag -Omega-3 -Tomater -Citrusfrukter (inkl skal) -Rött vin -Mörk choklad Av alla riskfaktorer för cancer menar dessa forskare att 30% kan härledas till vad vi äter. Andra stora faktorer är rökning och ärftliga faktorer samt mindre sådana, exempelvis infektioner, uv-strålning, föroreningar, alkoholmissbruk, droger, och fetma. För att få perspektiv på risker så kan det vara värt att nämna att sjukdomar är vår vanligaste dödorsak medan terror- och hajattack, blixtnedslag samt flygplansolycka är de några av de mindre vanliga.  Att äta bra ska i vart fall inte underskattas, det får oss också att må bra HÄR OCH NU! /Jo