Nea of Sweden

NEA OF SWEDEN
www.neaofsweden.se
Vill tipsa om ett otroligt bra hudvårdsmärke  - åtminstone för oss som har väldigt känslig hud - som är ekologiskt och står för att mindre är bättre än mer:-). Vår hud behöver inte alla dessa ingredienser som krämerna och rengöringsprodukterna nuförtiden består av! Det går även att själv tillverka dessa produkter om man föredrar det (hälsokostkedjan Nature, www.nature.se, har ett stort utbud). Jag har inspirerats av ayurvedans lära - läs mer om detta rent generellt på http://johannasfoodmarket.blogg.se/2008/november/ayur-veda.html.
En rengöringsolja med solros- och ricinolja (och ev. ett par droppar eterisk olja anpassad för var och ens hud och doftpreferenser), ett ansiktsvatten gjort av en destillerad ört, så som lugnande kamomill, och ett par droppar jojobaolja (som är mer el mindre identisk i sammansättning med fettet i vår hud och inte täpper till porerna - ev. även den med ett par droppar eterisk olja of your choise) är fullt tillräckligt!
Kanske lite mineralpuder (naturligt SPF 15-20 - från Lilly Lolo eller Inika) och aloe vera (lindrar skadad hud - t.ex. märket Hälsingehonung) kan behövas ibland också, före respektive efter solen tittat fram - men sen behövs egentligen inget mer:-)!
Less is more / Kram Jo (of Sweden:-))

RSS 2.0